miercuri, 28 martie 2012

Crema demachianta

Crema demachianta "fara lacrimi" de la  Vivanatura.
Este produsa in Romania. Nu am folosit-o eu personal insa a folosit-o cineva apropiat deci va pot spune cu incredere ca nu am primit plangeri. Crema nu consta mult (se si vede pretul in poza de mai jos) si sunt convins ca o puteti gasi in mai toate magazinele naturiste de tip Plafar.



Ingediente: apa, ulei de palmier, ulei de migdale, ulei de samburi de struguri, ulei sa jojoba, ulei de masline, galbenele, levantica, coada soricelului, roinita, nalba mare, aloe vera, sodium poliacrylate, hydrogenated polydecene trideceth-6, argentul metallicum, cuprum metallicum.
Concluzia: Recomandat

miercuri, 21 martie 2012

Ciocolata amaruie Nuss&Crisp

Ciocolata amaruie cu frisca umpluta cu crema de nugat, alune si fulgi de orez.
Poate ca nu este 100% naturala sau cea mai delicioasa, insa este suficient de buna pentru mine. Pretul nu il pot spune pentru ca primita nu cumparata.

Ingrediente: zahar, masa de cacao, alune, unt de cacao, grasime vegetala, lapte praf degresat, praf de frisca (5%), lapte praf integral, cacao pudra, grasime din lapte, faina de orez, zer praf dulce, emulgator: lecitina din soia, dextroza, faina de malt de grau, ulei vegetal, sare, aroma, vanilie.
Concluzia: Recomandat

miercuri, 14 martie 2012

Crenvurstila

Va mai aduceti aminte de batranul, dar mereu tanarul, Crenvurstila. Eu nu stiam, dar aflati ca inca exista. Si chiar sanatos. Il aveti prezentat mai jos in forma. Eu cred ca pot spune linistit ca este destul de natural. La gust ma pot declara satisfacut. As fi preferat sa nu vad faina de grau la ingrediente dar nimeni nu este perfect. Desi are boabe intregi de mustar a iesit o maioneza perfecta. Pretul nu il retin dar il pot numi mediu.


In caz ca nu se pot citi ingredientele: apa, boabe de mustar alba, boabe intregi de mustar alb (10%), otet din vin, zahar, faina d e grau, sare, ulei vegetal din floarea soarelui, maioneza, condimente naturale, betacaroten.

Concluzia: Recomand.