miercuri, 9 mai 2012

Biscuiti Digesta

Va prezint biscuitii digestivi cu scortisoara de la Dobrogea. Pe scurt ieftin si bun. Desi poarta denumirea de "digestivi" nu sunt fara niciun gust, asa cum credeam eu. Sunt chiar gustosi. Si se simte si aroma de scortisoara. Pretul este unul potrivit consider. Eu l-am luat din hipermarket cu mai putin de 2 lei. Si daca mai este si aproape natural este si mai bine. Sper doar ca acele ingrediente care se mai utilizeaza in acea fabrica sa nu ajunga si in acest produs.





Ingrediente: faina alba de grau 44%, grasimi vegetale nehidrogenate, zahar, tarata de grau 5.6%, faina macinis total 5%, extract de malt, scortisoara 0.5%, agenti de afanare (bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu), sare iodata.
Concluzia: Recomandat

miercuri, 2 mai 2012

Crema de maini de la Vivanatura

Crema de maini cu jojoba su galbenele de la Vivanatura. Intr-o descriere scurta "ieftin si bun". Cea pe care o vedeti in imagine cred ca a costat circa 7 ron la un magazin de produse naturiste. Hidrateaza foarte bine, intra repede in piele, are 98% substante naturale si are un miros placut, aduce a grepfrut. Ca un exemplu de hidratare va pot povesti ca dupa ce am folosit un produs de curatat foarte puternic m-am ales cu o piele foarte foarte uscata (a fost una din putinele dati cand nu am citit pe eticheta pe care scria mare si clar sa folosesc manusi), parca era scoarta de copac. In 2-3 zile pielea a revenit la normal, catifelata ca fundul unui bebelus.





Ingrediente: apa, elaeis guinensis oil (ulei de palmier), olea europaea oil (ulei de masline), simmondsia chinenis (ulei de jojoba), citrus sinensis (portocala), glicerine, sodium poliacrylate hydrogenated polydecene trideceth-6, phenoxiethanol, ethylhexyglycerin, citrus lemon (lamaie), xanthan gum, calendula officinalis (galbenele), achillea millefolium (coada soricelului), lythrum salicaria (rachitan) althaea officinalis (nalba), argentum metallicum.
Concluzia: Recomandat