joi, 25 octombrie 2012

Salata Ruseasca

Avem Salata Ruseasca facuta de bulgari, mai exact de o firma care isi are sediul in Bulgaria. Poate este detinuta de rusi si lucreaza tot rusi la ea, cine poate sti.
Exista convingerea ca o salata de legume este intotdeauna sanatoasa. Insa acest produs tine sa ne contrazica. Nu deranjeaza foarte tare faptul ca, pe langa legumele binevenite, mai contine ceva produse din carne si oua ci substantele pe care le contine pe langa acestea. Cat despre pret si gust nici macar nu o sa ma mai obosesc sa tastez. Ca sa nu mai mentionez faptul ca sunt si putin patriot si macar daca este sa ma umplu de "aditivi" macar sa o fac cu cei romanesti.

Ingrediente: cartofi 39%, maioneza din oua 28% (uli vegetal rafinat, apa, corectori de aciditate: otet din vin, acid citric; praf din ou integral, amidon modificat de porumb, zahar, sare, adaos de legume, emulgatori: guma guar, xantan), morcovi 10%, castraveti acri 10%, mazare 6%, sunca 6% (contine amidon din grau si proteina de soia), sare, conservanti: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; corector de aciditate: acid lactic.
Concluzia: Nerecomandat.