luni, 11 martie 2013

Prajitura cu crema de cacao 7Days

Este deghizata sub denumirea de "Cake Bar with cocoa cream" si este de la 7days. Dar defapt este tot un fel de prajitura cu crema de cacao, asa cum bine este mentionat pe spatele etichetei, acolo unde sunt scrise si ingrendientele. Sunt scrise foarte mic pentru a incapea toate, pentru ca sunt multe, prea multe. Mai aveau putin si scriau cu cerneala simpatica.
Gustul, trebuie sa recunosc, ca nu este unul rau. Pretul este un pic cam mare judecand dupa cantitatea care o primesti.
Dintre sortimente am ales pe cea cu blat de cacao si crema de cacao. Din cate stiu mai exista o varianta cu blat de vanilie si crema de cacao. Sunt convins ca mai sunt si altele dar nu imi vin in minte acum.


Ingrediente: crema de cacao 29% (grasimi vegetale partial hidrogenate, zahar, sirop de glucoza, apa, cacao pudra cu continut scazut de grasimi 6%, umectant (glicerol), lapte praf degresat, alcool, emulgator (lecitina din soia), aroma de vanilie), faina de grau, sirop de zahar invertit, oua, zahar, sirop de glucoza, humectanti (sorbitol, glicerol), ulei din seminte de bumbac, decor (zahar, grasimi vegetale partial hidrogenate, lapte praf degresant, praf de zer, cacao pudra cu continut scazut de grasime, emulgator (lecitina din soia), aroma de vanilie), cacao pudra cu continut scazut de grasime, emulgatori (mono- si digliceride ale acizilor grasi, esteri de propan 1,2-diol ai acizilor grasi, saruri de sodiu ale acizilor grasi, lecitina din soia), agenti de afanare (pirofosfat acid de sodiu, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu), alcool, aroma de vanilie, sare, acidifiant (acid citric), conservant (sorbat de potasiu 0,2%)
Concluzia: Nerecomandat