sâmbătă, 4 aprilie 2020

Bake Rolls cu sare

Rondele de paine, delicioase si crocante sau, dupa cum sunt cunoscute in popor, Bake Rolls. Am ales, din pura intamplare, sortimentul cu sare. Si aici avem o gama destul de variata din care puteam alege, din care amintesc doar cateva: cu ceapa, cu usturoi, pizza etc.
Sortimentul cu sare, pus in discutie aici, l-as incadra la produse recomandate, desi am unele dubii privind iodul din sare. A nu se trage concluzia ca toate sortimentele acestui produs le recomand. Voi incerca intr-o postare viitoare sa "atac" si celelalte sortimente.
O alta mentiune care vreau sa o fac este vis-a-vis de pret. Pentru o mana de paine uscata pretul este cam piperat. De multe ori am impresia ca, defapt, cumpar ambalajul, si continul este ori un bonus, ori sunt resturile celor care au facut ambalajul.
Despre gust pot sa zis numai bine. Servesc exact scopul pentru care au fost facute.


Ingrediente: faina de grau, uleiuri vegetale, sare iodata, zahar, drojdie, otet de mere, faina de soia, emulsifiant (lecitina din soia). Produsul poate contine urme de: ulei de arahide, produse lactate, telina, susan, seminte de mustar, nuci.
Concluzia: Recomandat